27χρονος «πέταξε» με 162 χλμ/ώρα στη Λεωφόρο Μαραθώνος – Συνελήφθη για υπερβολική ταχύτητα

Συνελήφθη από την Τροχαία καθώς υπερέβη κατά 102 χλμ/ώρα το όριο ταχύτητας

Περιπολικό, ΕΛΑΣ

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης (25/11) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, όταν αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής εντόπισαν έναν 27χρονο οδηγό δικύκλου να κινείται με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός οδηγούσε με 162 χλμ/ώρα, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο είναι μόλις 60 χλμ/ώρα, δηλαδή υπερέβη το όριο κατά 102 χλμ/ώρα, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς και πεζούς.

Για την επικίνδυνη οδήγηση σχηματίστηκε δικογραφία από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ ο 27χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η Τροχαία υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς να τηρούν τα όρια ταχύτητας και να οδηγούν με ασφάλεια, ειδικά σε πολυσύχναστους δρόμους όπως η Λεωφόρος Μαραθώνος.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης