8χρονη από τη Ρόδο: Εξέταση εκ νέου από ιατροδικαστή – «Είναι όλα ψέματα» λέει ο σύντροφος της μητέρας στις κατηγορίες
Σε δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση παρουσία γυναικολόγου υποβλήθηκε η 8χρονη στη Ρόδο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έπεσε, τελικά, θύμα κακοποίησης – Όσα αναφέρουν οι στενοί συγγενείς για τις κατηγορίες

Σε δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση παρουσία γυναικολόγου υποβλήθηκε, σύμφωνα με τον Alpha, η 8χρονη στη Ρόδο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έπεσε, τελικά, θύμα κακοποίησης. Το ανήλικο κορίτσι – που παραμένει σε δομή της Ρόδου και η επιστροφή στην οικογένειά της θα αποφασιστεί όταν ολοκληρωθεί η έρευνα της εισαγγελίας – εξετάστηκε, επίσης, από γυναικολόγο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα, ώστε να υποβληθούν στην εισαγγελία.
Η μητέρα της 8χρονης ζητά να λάμψει η αλήθεια, καθώς διαπίστωσε η ίδια όσα έχει υποστεί η κόρη της, ενώ ο Alpha ανέφερε πως έχουν καταθέσει άλλα δυο άτομα από το περιβάλλον φίλων και συγγενών της οικογένειας της μικρής, χωρίς να έχει προκύψει ακόμα οριστική απάντηση σχετικά με τον δράστη.