Άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Αργυρούπολη – Τρεις τραυματίες, πέντε συλλήψεις
Ένας 16χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι και αμυχές από μαχαίρι
Νέο άγριο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη.
Ήταν περίπου στις 11:00 η ώρα το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Ηρώων στην Αργυρούπολη, όταν εννέα άτομα ήρθαν στα χέρια για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.
Το αποτέλεσμα ήταν τρεις από αυτούς να τραυματιστούν ελαφριά, ένας 16χρονος και ένας 17χρονος, Έλληνες και οι δύο, και ένας 16χρονος ρωσικής καταγωγής.
Ο 16χρονος Έλληνας είχε λίγο πιο σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, αμυχές από μαχαίρι, καθώς κατά την επέμβαση της αστυνομίας, αφού έγιναν και πέντε συλλήψεις με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ο ένας εκ των πέντε εντοπίστηκε να έχει πάνω του μαχαίρι, με το οποίο προκάλεσε φυσικά και τον τραυματισμό των υπόλοιπων τριών ανηλίκων.
Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους, ενώ οι αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια της συμπλοκής.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.