Χαϊδάρι: 26χρονος χτυπούσε, βίαζε και απειλούσε με μαχαίρι τη σύντροφό του

Η κοπέλα κατέθεσε πως τους τελευταίους μήνες ο 26χρονος δράστης την χτυπούσε και με την απειλή μαχαιριού την βίαζε

Για σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε στην Αστυνομία τον σύντροφό της μια 27χρονη κοπέλα από το Χαϊδάρι.

Το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες του vradini.gr το απόγευμα της Παρασκευής, πέρασε το κατώφλι του γραφείου ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Περιστερίου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αλλοδαπού συντρόφου της.

Η κοπέλα κατέθεσε πως τους τελευταίους μήνες ο 26χρονος δράστης την χτυπούσε και με την απειλή μαχαιριού την βίαζε.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Τήν επισκέφθηκε στο σπίτι της στο Χαϊδάρι και αφού την απείλησε με μαχαίρι πως θα την σκοτώσει, την βίασε.

Δύο ημέρες αργότερα, πήγε πάλι στην οικία της και αφού την απείλησε, την έπιασε από τα μαλλιά και την χαστούκισε.

Όταν έφυγε από το σπίτι της, η 27χρονη αποφάσισε να λύσει την σιωπή της και έφτασε στο Α.Τ Χαϊδαρίου.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος, τής πρότειναν να μεταβεί στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο Περιστέρι, όπου πήγε στις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής, και κατήγγειλε τον βιαστή της.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη στα πλαίσια του αυτοφώρου, αλλά δεν τον εντόπισαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης