Χαλκίδα: Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης με μαχαιριές στον αυχένα

Ως εκ τούτου, ερευνάται το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, χωρίς να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα

Χαλκίδα

Σπαζοκεφαλιά για την ΕΛ.ΑΣ. η υπόθεση μίας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της, την Παρασκευή (10/5), στην Χαλκίδα.

Η 63χρονη βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη στο ισόγειο του σπιτιού της στη Χαλκίδα. Έφερε τουλάχιστον πέντε μαχαιριές στον αυχένα της, ενώ την είχαν ρίξει από τις σκάλες του πρώτου ορόφου.

Την εντόπισε νεκρή μία οικογενειακή της φίλη, η οποία την βοηθούσε καθώς η ίδια αντιμετώπιζε προβλήματα κινητικότητας. Διέμενε στο σπίτι με την κόρη της, η οποία τις επίμαχες ώρες βρισκόταν στη δουλειά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ένα δωμάτιο του σπιτιού ήταν αναστατωμένο, ενώ, σύμφωνα με την κόρη, έλειπαν 7.000 ευρώ. Ως εκ τούτου, ερευνάται το σενάριο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, χωρίς να αποκλείονται άλλα ενδεχόμενα.

Σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε κάποιο ίχνος παραβίασης της κατοικίας της ηλικιωμένης και οι αστυνομικοί «σαρώνουν» την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που μπορεί να τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν