Χαλκίδα: Κανένα πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών για τη δολοφονία της 63χρονης

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόσωπο στο στόχαστρο των Αρχών, λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Κανένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει μπει στο κάδρο των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ  για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα, μία εβδομάδα μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που έφερε την ανατροπή στην υπόθεση, καθώς έδειξε πως ο θάνατος της  γυναίκας προήλθε από τις πέντε πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε στον αυχένα.

«Συνεχίζεται η έρευνα, αναμένουμε και κάποια εργαστηριακά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο στο κάδρο των ερευνών της Αστυνομίας. Είναι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, είτε να προέρχεται από περιβάλλον που γνώριζε το θύμα, είτε από κάποιον άγνωστο», λέει, μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο σπίτι που δολοφονήθηκε η 63χρονη, τράβηξαν φωτογραφίες και έκαναν μια σειρά από ερωτήσεις στην κόρη της.

Ορφανά αποτυπώματα και DNA στο σπίτι

Όλα δείχνουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελίξεις στη δολοφονία, καθώς από την έρευνα των Αρχών έχουν βρεθεί ορφανά αποτυπώματα στον χώρο του σπιτιού, τα οποία δεν ανήκουν ούτε στο θύμα, ούτε στην κόρη της, ούτε στη γυναίκα που πρόσεχε την 63χρονη.

Επιπλέον, από το ειδικό κλιμάκιο ιχνηλατών της ΕΛ.ΑΣ έχει βρεθεί DNA στον χώρο του εγκλήματος, το οποίο και αυτό, μαζί με τα αποτυπώματα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Ίσως σας ενδιαφέρουν