Δίκη Κωστόπουλου: Ομόφωνα αθώος για βιασμό ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού

Σε χειροκροτήματα ξέσπασε το ακροατήριο στο άκουσμα της απόφασης

Δίκη σκηνοθέτη Κωστόπουλου

Την ομόφωνη αθώωση του πρώην σκηνοθέτη της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς Σασμός, Κώστα Κωστόπουλου, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρόνια!».

Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης.

«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε υποστηρίξει στην αγόρευση του ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχε καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά…

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο σκηνοθέτης αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα, ενώ για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε.  

Ίσως σας ενδιαφέρουν