Δολοφονική επίθεση στη Μονεμβασιά: Αφιονισμένος οδηγός παρέσυρε και σκότωσε επιβάτες μηχανής

Σε κατάσταση αμοκ ο δράστης παρέσυρε τον έναν επιβάτη για 200 μέτρα, σκοτώνοντάς τον και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Τον θάνατο, τον πανικό και τον τρόμο σκόρπισε ένας οδηγός ΙΧ στη Μονεμβασιά το βράδυ του Σαββάτου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγιο για δολοφονική επίθεση.

Ο αφιονισμένος οδηγός παρέσυρε με το όχημά του μία μηχανή με δύο επιβάτες.

Τον έναν τον παρέσυρε για 200 μέτρα, σκοτώνοντάς τον και στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο για περίπου 150 μέτρα επίσης αφαιρώντας του την ζωή.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Όπως μετέδωσε το ertnews.gr, η σύγκρουση έγινε αντιληπτή και στο σημείο έφτασε η αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τον αφιονισμένο οδηγό ο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ χωρίς ωστόσο ευτυχώς να προκαλέσει τραυματισμούς.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν την άμεσο δράση με τους αστυνομικούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν ανέφερε το spartanews.gr διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης