Επίθεση με βιτριόλι: Συγγνώμη ζήτησε η κατηγορούμενη – Η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας

«Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πλησιάζοντας την Έφη Κακαράντζουλα

Η απολογία της Έφης Κακαράντζουλα άρχισε σήμερα (13 Οκτωβρίου) όσον αφορά στην υπόθεση με το βιτριόλι, το οποίο κατηγορείται ότι έριξε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

Η κατηγορούμενη είπε: «Τη συγγνώμη μου τη ζήτησα στην Ιωάννα μέσα από την απολογία μου. Εγώ σήμερα επαναλαμβάνω τη συγγνώμη μου στην Ιωάννα, ειλικρινή μέσα από την ψυχή μου, και από την οικογένεια της, αλλά και από την οικογένεια μου γιατί τους έφερα μεγάλη ντροπή με την πράξη μου».

Άμεση ήταν η αντίδραση του αδελφού της Ιωάννας, ο οποίος φώναξε από το ακροατήριο «νιάου».

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Στην αρχή η κατηγορούμενη ήταν σιωπηλή. «Θα πεις την αλήθεια τώρα; Να κάτσω να ακούσω ή να φύγω;», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πλησιάζοντας την Έφη Κακαράντζουλα. Οι φρουροί μετέφεραν την κατηγορούμενη σε άλλο χώρο, προκειμένου να μην προκληθεί ένταση.

Ίσως σας ενδιαφέρουν