Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στο σημείο
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (18.06) σε διαμέρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικά σημεία της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με οχήματα και προσωπικό για την κατάσβεσή της.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας σε δρόμους γύρω από το σημείο, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των κατοίκων.
Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Μαιάνδρου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βρυούλων.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.