Ηγουμενίτσα: Την Τρίτη θα απολογηθούν οι αστυνομικοί με τα 19 δέματα ναρκωτικών

Αρνείται την κατηγορία ο αστυνομικός που δεν βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό συμβατικό όχημα μέσα στο οποίο συνελήφθη ο συνάδελφός του

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθούν την Τρίτη 19 Μαρτίου στις 9:30 το πρωί, οι 2 αστυνομικοί και ο Αλβανός που συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται πως στις 2 τα ξημερώματα άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας μαζί με τον Διοικητή τους, αφού αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν εντόπισαν τον έναν από τους δύο συλληφθέντες αστυνομικούς να οδηγεί υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον Αλβανό και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 κιλών και 670 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε πως ο συνοδός του, ο οποίος επίσης συνελήφθη κατόπιν ενημέρωσης του αρμόδιου Εισαγγελέα, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Ο Σεραφείμ Σανσαρίδης, δικηγόρος του αστυνομικού ο οποίος είχε αφήσει το υπηρεσιακό πιστόλι στο συμβατικό και εντοπίστηκε σε καφετέρια της περιοχής, δήλωσε πως ο πελάτης του αρνείται τις κατηγορίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε 3 σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο υπηρεσιακό όχημα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν