Καλαμάτα: Θέμα ωρών να βγει από την εντατική ο 76χρονος που δέχθηκε επίθεση από το ροτβάιλερ
Διαρκώς βελτιωμένη είναι η κλινική εικόνα του 76χρονου ο οποίος την Παρασκευή (31/10) δέχτηκε επίθεση από το σκύλο του στην Καλαμάτα
Συνεχώς βελτιώνεται η κλινική εικόνα του 76χρονου που την περασμένη Παρασκευή (31/10) δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο του στην Καλαμάτα.
Ο ηλικιωμένος παραμένει διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.
Πληροφορίες από το οικογενειακό περιβάλλον αναφέρουν πως η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε και είναι θέμα ωρών να βγει από την εντατική.
Καλαμάτα: Διπλά σημαντική η βελτίωση της κλινικής του εικόνας
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη αυτή είναι διπλά σημαντική διότι η κατάσταση των χεριών του, τα οποία φέρουν πολλαπλά τραύματα, επιτάσσει το ξεκίνημα των αναγκαίων χειρουργικών επεμβάσεων άμεσα. Αυτό αναμένεται να συμβεί αμέσως μετά την έξοδο του από την εντατική.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.