Κηφισιά: Πως έπεσε η καγκελόπορτα στο σχολείο που καταπλάκωσε τα παιδιά

Η κατάσταση της υγείας του μαθητή, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, δεν κρίνεται ανησυχητική – Είχαν γίνει εργασίες με τη σιδερένια πόρτα

Ατύχημα, που ευτυχώς, δεν εξελίχθηκε σε μοιραίο το μεσημέρι της Τρίτης (21/05) στο 3ο Δημοτικό σχολείο, στην Κηφισιά, όταν η καγκελόπορτα του σχολείου έπεσε και καταπλάκωσε παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στη 13.30 το μεσημέρι, όταν η σιδερένια πόρτα, η οποία τοποθετήθηκε σήμερα στο σχολείο, έπεσε και καταπλάκωσε παιδιά.

Νωρίτερα, εργάτες πραγματοποιούσαν εργασίες στον χώρο του σχολείου και διαβεβαίωναν ότι η πόρτα ήταν ασφαλής.

Η πόρτα, ωστόσο, έπεσε πάνω σε τρία παιδιά, που περνούσαν εκείνη τη στιγμή, με έναν εξ αυτών, έναν 9χρονο μαθητή να τραυματίζεται. Το παιδί παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε χωρίς αιμορραγία στο Παίδων Πεντέλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το παιδί, η κατάσταση της υγείας του δεν κρίνεται ανησυχητική.

Παράλληλα, στο Αστυνομικό Τμήμα έχουν προσαχθεί 3 άτομα, τα οποία συμμετείχαν στις κατασκευαστικές εργασίες και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία.

Σε κάθε περίπτωση από τις φωτογραφίες, που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται το τοιχίο που στηρίζει τη βάση είναι σαθρό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει το βάρος της σιδερένιας πόρτας.
Ίσως σας ενδιαφέρουν