Κίνηση στους δρόμους: Στο κόκκινο ο Κηφισός – Χάος σε Κηφισίας, Μεσογείων και Αττική Οδό
Δύσκολη η κυκλοφορία από νωρίς το πρωί στους βασικούς οδικούς άξονες της Αθήνας – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
Με σημαντικές καθυστερήσεις ξεκίνησε και σήμερα η κυκλοφορία στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, με τη λεωφόρο Κηφισού να βρίσκεται στο επίκεντρο της ταλαιπωρίας των οδηγών.
Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η κάθοδος του Κηφισού, από τη Μεταμόρφωση και τη Νέα Φιλαδέλφεια έως το Αιγάλεω, όπου καταγράφονται χαμηλές ταχύτητες και έντονο μποτιλιάρισμα. Προβλήματα παρατηρούνται και στην άνοδο, κυρίως στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στην κάθοδο από Κηφισιά και Μαρούσι προς Χαλάνδρι όσο και στα τμήματα που οδηγούν προς το κέντρο της Αθήνας. Αντίστοιχα δύσκολη είναι η εικόνα και στη λεωφόρο Μεσογείων, κυρίως κοντά στους κόμβους σύνδεσης με την Αττική Οδό.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα:
5΄-10΄στη έξοδο για Λαμία,
5΄-10΄από Πλακεντίας έως Κηφισίας.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
Άνω των 30΄από Φυλής έως Κηφισίας,
10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία. https://t.co/9Aqn2bVN1e— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 14, 2026
Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, αλλά και στο τμήμα από την Πλακεντίας έως την Κηφισίας. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς οι καθυστερήσεις ξεπερνούν τα 30 λεπτά από τη Φυλής έως την Κηφισίας, ενώ στην έξοδο για Λαμία φτάνουν τα 10 με 15 λεπτά.
Οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση, τις καθυστερήσεις, τα τροχαία και το μποτιλιάρισμα μέσω του διαδραστικού χάρτη κυκλοφορίας για τους δρόμους της Αττικής.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.