Κολωνός: Εξετάζεται η εμπλοκή και δεύτερου αστυνομικού – «Χτύπημα στον θεσμό, αν ισχύει», λέει ο Κατερινόπουλος

Σύμφωνα όμως με τα όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δεν αποκλείεται να μην είναι ο μόνος αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού! «Έχω πληροφορίες για δυο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση», υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης

Αποκαλύψεων συνέχεια στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση ενός αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με την ανήλικη.

Μάλιστα σύμφωνα με τον συνήγορο της μητέρας της 12χρονης, δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και δεύτερος αστυνομικός.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, «έχω πληροφορίες για δυο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση».

«Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως από χθες πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα των ατόμων που επικοινώνησαν με την 12χρονη υπάρχει και ένας αστυνομικός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επικοινωνία ανάμεσα στον άνδρα και την ανήλικη έγινε μέσω διαδικτύου.

Την ίδια ώρα, οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ ελέγχουν εξονυχιστικά τις συνομιλίες που είχε το κοριτσάκι με άνδρες προκειμένου να φωτίσουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες μέρες το πανελλήνιο.

Μάλιστα, την Τετάρτη το βράδυ με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12 χρόνου κοριτσιού, τέθηκε αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο.

«Θα ευχόμουν να μην υπάρχει αστυνομικός στην υπόθεση»

Από την πλευρά του, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή «Happy Day» «ξετυλίγει το κουβάρι» των βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

«Θα ευχόμουν να μην υπάρχει αστυνομικός στην υπόθεση. Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε. Αν υπάρχει αστυνομικός είναι ένα χτύπημα στον θεσμό», ανέφερε αρχικά.

«Χθες στην Ελευσίνα συνέλαβαν έναν 70χρονο σε κεντρικό δρόμο μέσα σε αυτοκίνητο ο οποίος έκανε πράγματα τρελά. Σάτυρους πάντα είχε, βιαστές είχε αλλά λιγότερους. Οι περιπτώσεις με θύματα παιδιά είναι μετρημένες στα δάχτυλα», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Η ιστορία δεν έχει τελειώσει, θα μας απασχολήσει για μέρες ακόμα. Το κοριτσάκι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όταν έμαθε ότι η μαμά προφυλακίστηκε, το παιδί προσωρινά θα “κλείδωσε” το στοματάκι του. Βέβαια δεν είναι να μιλήσει το παιδί, μιλούν τα στοιχεία», ανέφερε σχετικά με την υπόθεση.

Πρόκειται για κύκλωμα – Αφορά και άλλα παιδιά η υπόθεση

«Πρόκειται για κύκλωμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα παιδιά Εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο ένα παιδί, αφορά και άλλα παιδιά, η υπόθεση», υπογράμμισε.

«Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας που δεν θα έπρεπε να βγουν γιατί μια προανάκριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να είναι μυστική. Αν τα στοιχεία σε βάρος της μάνας δεν ήταν ατράνταχτα ειδικά για το παιδί δεν θα είχε συλληφθεί. Αν χειριζόμουν την υπόθεση θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να την κρατήσω λίγες μέρες ακόμα στο περιθώριο για να μιλήσει το παιδί περισσότερο από όσο είχε μιλήσει», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.


Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν