Κρήτη: Προφυλακίστηκε 59χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη βαφτισιμιά του
Στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκε και υλικό πορνογραφίας ανηλίκων
Κρήτη: Οι Αρχές σε Ρέθυμνο και Χανιά διερευνούν μια σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, με αφορμή καταγγελία 48χρονης μητέρας σε βάρος του νονού της 14χρονης κόρης της.
Όπως μεταδίδει, το neakriti.gr, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο 59χρονος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, εκμεταλλευόμενος τη στενή σχέση που είχε με την οικογένεια.
Ιδιαίτερα σοβαρό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί η καταγγελία ότι η κακοποίηση φέρεται να είχε ξεκινήσει ήδη από το 2016, όταν το κορίτσι ήταν μόλις 4 ετών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος φέρεται να φιλοξενούσε κατά καιρούς την ανήλικη στο σπίτι του στα Χανιά, ενώ είχε επίσης στενή επαφή με την οικογένεια και φέρεται να φιλοξενούνταν και στο σπίτι των γονιών της στο Ρέθυμνο.
Μετά την καταγγελία της μητέρας, κινήθηκε η προβλεπόμενη εισαγγελική και αστυνομική διαδικασία, ενώ από την προανάκριση και την εξέταση της ανήλικης φέρεται να προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία.
Με εντολή των αρμόδιων δικαστικών Αρχών του Ρεθύμνου, αστυνομικοί στα Χανιά προχώρησαν την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2026 στη σύλληψη του 59χρονου.
Κατά την έρευνα που ακολούθησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ άλλων και στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου.
Ο 59χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών του Ρεθύμνου, όπου αντιμετώπισε κατηγορίες για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης και για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανηλίκους.
Ο κατηγορούμενος μετά την απολογία του σε ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή, ενώ η έρευνα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.