ΚΤΕΛ δυτικής Αττικής: Χάος με τα δρομολόγια – Οργή από τους επιβάτες

Σύμφωνα με καταγγελίες του κόσμου οι γραμμές που πηγαίνουν προς Ελευσίνα, Μενίδι, Αχαρνές δεν εκτελούν τα δρομολόγια

Το ΚΤΕΛ Κορίνθου έχει αναλάβει τις μετακινήσεις των περιοχών γύρω από τον Ασπρόπυργο, ωστόσο τα δρομολόγια δεν γίνονται με την επιθυμητή συχνότητα.

Στις περιοχές της δυτικής Αττικής τις μετακινήσεις έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ Κορίνθου, Μαγνησίας, Χανίων και Ηρακλείου ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες του κόσμου οι γραμμές που πηγαίνουν προς Ελευσίνα, Μενίδι, Αχαρνές δεν εκτελούν τα δρομολόγια.

Σε επικοινωνία που υπήρξε με τον ΟΑΣΑ και το ΚΤΕΛ Κορίνθου ανέφεραν ότι μέχρι 31/1 την λειτουργία αυτών των γραμμών την είχε το ΚΤΕΛ Αττικής. Από τότε και μετά ανέλαβε την διεκπεραίωση των γραμμών το ΚΤΕΛ Κορίνθου.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Συνεπώς αυτή την στιγμή βρίσκονται σε ένα στάδιο αναπροσαρμογής των δρομολογίων και ενημέρωσης των οδηγών, καθώς οι οδηγοί από την Κόρινθο, τα Χανιά και την Μαγνησία δεν γνωρίζουν τις διαδρομές.

Ωστόσο, σύντομα αναμένεται να λυθούν αυτές οι δυσλειτουργίες του συστήματος, σύμφωνα με τους υπευθύνους.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν