Κυψέλη – Σεξουαλική κακοποίηση 25χρονης ΑμεΑ: Η μητέρα είδε τον δράστη στην κάμερα και τον κυνήγησε με μαχαίρι
Ο κακοποιητής επιχείρησε να επιτεθεί και στην αδερφή της 25χρονης, επίσης ΑμεΑ, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει
Μέσα από τις κάμερες που υπήρχαν στο σπίτι φέρεται να αντιλήφθηκε η μητέρα της 25χρονης ΑμεΑ τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη της στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είδε την 25χρονη να κλαίει, γύριζε αμέσως στο σπίτι και κυνήγησε τον δράστη με μαχαίρι, ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει.
Ο φερόμενος ως δράστης της κακοποίησης είναι ένας άνδρας που διαμένει στην περιοχή και βοηθούσε την οικογένεια με τα ψώνια.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι έχει και μία δίδυμη αδελφή, επίσης ΑμεΑ. Το ένα από τα δύο κορίτσια φέρεται να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, ενώ στο δεύτερο, ο δράστης, φέρεται να επιχείρησε να επιτεθεί χωρίς να καταφέρει, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, να ολοκληρώσει την αποτρόπαια πράξη του.
Τα δύο κορίτσια έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα και δίνει κατάθεση. Οι Αρχές αναζητούν τον Αλβανό φερόμενο ως δράστη.