Λαμία: Διέψευσε ότι προχώρησε σε αναπροσαρμογή της ασφάλειας η εταιρία «Γιαννίτσης»

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αυτή η αναπροσαρμογή έγινε πριν από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο την περασμένη εβδομάδα

λαμια εργοστασιο φωτια, φωτιά λαμία εργοστάσιο

Διαψεύδει η εταιρία «Γιαννίτσης» στη Λαμία με ανακοίνωσή της ότι προχώρησε αλλαγή στην ασφάλειας για περίπτωση πυρκαγιάς.  Η ετιαρία η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση με τα κρούσματα διατροφικών διαταραχών σε μαθητές εξαιτίας των ετοίμων γευμάτων που παρασκεύαζε, απαντώντας σε δημοσιεύματα διέψευσε ότι προχώρησε σε αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αυτή η αναπροσαρμογή έγινε πριν από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο την περασμένη εβδομάδα.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της σήμερα Τρίτη (28/5) αναφέρει:

«Επειδή ακούγονται ασύστολα ψεύδη για δήθεν ύποπτες ενέργειες και κινήσεις της εταιρείας μας, σχετικά με αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε περίπτωση πυρκαγιάς μια μέρα μετά τα γνωστά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τη σίτιση των μαθητών, έχουμε να δηλώσουμε ότι κατηγορηματικά διαψεύδουμε το ανωτέρω γεγονός.

» Η εταιρεία μας τήρησε πλήρως τους κανόνες της ασφαλιστικής νομοθεσίας και ουδέποτε επιχείρησε αναπροσαρμογή του ασφαλίσματος σε κάποια ύποπτη περίοδο ή φάση. Όλα τα έγγραφά μας που σχετίζονται με την ασφαλιστική μας σύμβαση και με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν είναι στη διάθεση των ανακριτικών και εισαγγελικών αρχών και απευθύνουμε ύστατη έκκληση να πάψει πλέον η παραπληροφόρηση, η σπίλωση και η κατασυκοφάντησή μας.

» Δηλώνουμε επίσης ότι για τους συκοφάντες μας και για τους δολοφόνους των χαρακτήρων, θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη, καθώς και στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, μην ανεχόμενοι άλλο τη βαναυσότητα και τη φαυλότητα των επιθέσεων εις βάρος μας, οι οποίες ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ως εδώ και μη παρέκει!!

» Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι σεβόμαστε τη νομιμότητα και τους κανόνες που επιτάσσει το Συνταγματικό Κράτος Δικαίου και απαιτούμε τον ίδιο σεβασμό από όλους απέναντί μας».

Ίσως σας ενδιαφέρουν