Λαμία: Παρελθόν βίας είχε ο πυροσβέστης που απείλησε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές

βια, κακοποιηση

Λαμία: Υπότροπος για ενδοοικογενειακή βία ήταν ο πυροσβέστης που συνελήφθη από κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, μετά τη νέα καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του.

Η 49χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Vradini.gr, το πρωί της Κυριακής (15.12) πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος της περιοχής της και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν με την ανήλικη κόρη της στη πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, την απείλησε λεκτικά, ενώ σε προγενέστερο χρόνο και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο την χτύπησε με τα χέρια σε διάφορα σημεία του σώματός της και την τραυμάτισε ελαφρά.

Από την έρευνα στον φάκελο του 46χρονου πυροσβέστη διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτοχος άδειας πυροβόλου όπλου, όμως ήταν υπότροπος σε αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η 49χρονη δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε ασφαλή χώρο διαμονής, ενώ η εφαρμογή panic button είχε τοποθετηθεί στο κινητό της τηλέφωνο σε προηγούμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν