Λέσβος: Μαίνεται η φωτιά στη Βρίσα-Μήνυμα του 112 για ετοιμότητα
Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις -Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν εναέρια μέσα, επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, Δήμος και εθελοντές, για να μην επεκταθεί η φωτιά στο δάσος.
Μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, 4 Σεπτεμβρίου 2025, σε δάσος στη Βρίσα της Λέσβου. Λίγο αργότερα εστάλη μήνυμα 112 στους κατοίκους που τους καλεί να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Για την κατάσβεση της περιοχής κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν πλέον 53 πυροσβέστες με 20 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν εναέρια μέσα, επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, Δήμος και εθελοντές, για να μην επεκταθεί η φωτιά στο δάσος.
⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
🆘 Δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Βρίσα της Περιφερειακής Ενότητας #Λέσβου
‼️ Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) September 4, 2025
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην Βρίσα της νήσου Λέσβου. Κινητοποιήθηκαν 28 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 12ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα, εθελοντές, 2 Α/Φ και 4 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 4, 2025


