Λήξη συναγερμού στο Περιστέρι: Φίλος του δημάρχου έκανε… πλάκα
Ο άνδρας όταν είδε την είδηση, πήρε τηλέφωνο τον δήμαρχο και του είπε «εγώ σου έκανα πλάκα και σου έστειλα έναν φάκελο με… ζάχαρη»
Λήξη συναγερμού στο Περιστέρι, καθώς τον φάκελο στον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, έστειλε φίλος του, συνταξιούχος στρατιωτικός.
Ο άνδρας όταν είδε την είδηση, πήρε τηλέφωνο τον δήμαρχο και του είπε «εγώ σου έκανα πλάκα και σου έστειλα έναν φάκελο με… ζάχαρη».
Νωρίτερα το μεσημέρι, συναγερμός σήμανε στις Αρχές, έπειτα από κλήση που δέχθηκαν από τον δήμαρχο Περιστερίου, για ύποπτο δώρο που παρέλαβε.
Στη θέα του ύποπτου φακέλου ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές.
Τον φάκελο εξέτασαν αρχικά στελέχη του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών χωρίς να εντοπίσουν εκρηκτικό περιεχόμενο. Στη συνέχεια ανέλαβε το αρμόδιο τμήμα το Πυροσβεστικού Σώματος για την περισυλλογή του φακέλου και μεταφορά του στον ΕΟΔΔΥ για περαιτέρω ανάλυση.