Λουτράκι: Για μια μοτοσικλέτα έγινε το φονικό – Είχε κρυφτεί στο δάσος ο ανήλικος

Ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Μια διαφωνία για ζημιά σε μοτοσικλέτα εξελίχθηκε σε αιματηρό επεισόδιο στο Λουτράκι, με αποτέλεσμα ο 17χρονος να χάσει τη ζωή του και ένας 19χρονος να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, ο φερόμενος ως δράστης είχε κανονίσει συνάντηση με τον 19χρονο φίλο του θύματος για να λυθούν οι διαφορές τους. Μαζί με άλλους τρεις νεαρούς, μετέβησαν σε ανώνυμη οδό που συνδέει την Περιφερειακή Οδό Λουτρακίου με την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου. Εκεί, κατά τη διάρκεια της έντασης, ο 17χρονος δράστης έβγαλε μαχαίρι και αρχικά τραυμάτισε τον 19χρονο, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στον 17χρονο φίλο του και σε ακόμη έναν νεαρό επιφανειακά.

Μετά την επίθεση, ο δράστης διέφυγε στο δάσος, ενώ οι υπόλοιποι μετέφεραν τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο 17χρονος εντοπίστηκε αργότερα αναίσθητος από τον αδελφό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και τελικά ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής. Ο 19χρονος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Σωτηρία και νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 17χρονος που σκοτώθηκε ήταν φίλος του.

 

Η μητέρα του 19χρονου τραυματία δήλωσε: «Δεν ξέρω τίποτα ακόμα, εγώ κοιμόμουν όταν με πήραν. Για το άλλο το παιδάκι ότι είναι νεκρός το έμαθα καθ’ οδόν για εδώ. Κολλητός φίλος του γιου μου ήταν. Ποιοι είναι αυτοί που σκότωσαν ένα παιδί και πήγαν να σκοτώσουν και άλλο; Δεν ξέρω…».

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης