Λύτρας: «Τόν πλήρωσα πουλώντας το σπίτι μου στη γυναίκα του», καταγγέλλει πρώην πελάτισσά του

Σύμφωνα με την ίδια, η τιμή στην οποία πουλήθηκε το σπίτι ήταν πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική αξία του ακινήτου

Μια πρώην πελάτισσα του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα κατήγγειλε ότι πλήρωσε τον γνωστό δικηγόρο για τις υπηρεσίες που τής παρείχε, πουλώντας το σπίτι της στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου!

Σύμφωνα με την ίδια, η τιμή στην οποία πουλήθηκε το σπίτι ήταν πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική αξία του ακινήτου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα στην εκπομπή «Live News», ο Απόστολος Λύτρας είχε εκπροσωπήσει νομικά στενό συγγενικό της πρόσωπο, χωρίς να ξεκαθαρίσει τα της αμοιβής του από την αρχή.

Μετά τη δίκη, όπως αναφέρει, ο ποινικολόγος ζήτησε ένα ποσό που ούτε η ίδια ούτε ο συγγενής της ήταν σε θέση να πληρώσουν και τότε έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για πώληση του ακινήτου.

«Βλέπω στη συμβολαιογράφο την κυρία Πολυζωγοπούλου, στην οποία τελικά πέρασε το ακίνητό μου. Ντροπή, γιατί βρήκε δύο ανθρώπους σε μεγάλη ανάγκη και αντί να βοηθήσει με κάποιον άλλον τρόπο, επέλεξε αυτόν τον δρόμο.

Κόντευε η δίκη και δεν είχαμε χρήματα και ο κ. Λύτρας επισκέφθηκε το συγγενικό μου πρόσωπο και μας ρώτησε αν έχουμε κάποιο ακίνητο να πουλήσουμε. Με πίεζε να το πουλήσουμε φτηνότερα και μου έλεγε ότι είχε βρει έναν φίλο του, που ενδιαφερόταν να το αγοράσει.

Τότε μας είπε ότι θα το μεταβιβάζαμε αρχικά στη σύζυγό του και εκείνη θα το μεταβίβαζε έπειτα στον φίλο τους. Το σπίτι πουλήθηκε 20.000 κι εμείς δεν πήραμε πίσω ούτε 5.000 ευρώ», τόνισε χαρακτηριστικά η καταγγέλλουσα.
«Αν δεν της άρεσε η συμφωνία, θα μπορούσε να στραφεί σε άλλον δικηγόρο»

«Η ίδια αυτοβούλως έκανε τη συγκεκριμένη συμφωνία μαζί του. Αν δεν της άρεσε η συμφωνία που προτάθηκε, θα μπορούσε να στραφεί σε κάποιον άλλον δικηγόρο. Βλέπουμε ότι στην πορεία τρίτα πρόσωπα θυμούνται άλλα περιστατικά που θεωρούν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τα προβάλουν», σχολίασε στο MEGA ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν