Νέο ατύχημα στη Σκιάθο: Τουρίστρια τραυματίστηκε από τα αέρια τουρμπίνας αεροσκάφους
Δεύτερο παρόμοιο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες στο αεροδρόμιο του νησιού
Ένα ακόμα επικίνδυνο περιστατικό τραυματισμού σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/08/2026) στη Σκιάθο, όταν μια τουρίστρια παρασύρθηκε από το ισχυρό ρεύμα αέρα που προκάλεσαν οι τουρμπίνες αεροσκάφους κατά τη διαδικασία απογείωσης.
Το ατύχημα έλαβε χώρα γύρω στις 12:40, τη στιγμή που η περίπου 50 ετών γυναίκα, ιταλικής καταγωγής, βρέθηκε εκτεθειμένη στη δίνη που δημιουργήθηκε από το αεροπλάνο στον διάδρομο του αεροδρομίου.
Από την βίαιη πτώση στο έδαφος, η 50χρονη υπέστη σοβαρό κάταγμα στο χέρι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου οι γιατροί της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τη υπέβαλαν στις απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις.
Δεύτερο συμβάν μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα
Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι πρόκειται για το δεύτερο ανάλογο ατύχημα που καταγράφεται στο αεροδρόμιο της Σκιάθου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Μόλις την περασμένη Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2026, μια άλλη γυναίκα από την Ιταλία τραυματίστηκε σοβαρά κάτω από παρόμοιες συνθήκες.
Στην περίπτωσή της, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και του αιματώματος που υπέστη στον εγκέφαλο, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της αρχικά στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.