Νίκος Ταγαράς: Την Τετάρτη στην Κόρινθο η κηδεία του υφυπουργού – Η επιθυμία της οικογένειας
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στη 1 μ.μ. της Τετάρτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο
Το τελευταίο αντίο στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά, θα απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου την Τετάρτη 3 Ιουνίου. Ο γνωστός πολιτικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ύστερα από μια σκληρή και γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Η εξόδιος ακολουθία προγραμματίστηκε να πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου, ο οποίος βρίσκεται στην Κόρινθο.
Η σορός του εκλιπόντος υφυπουργού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον ίδιο ναό από τις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας.
Μετά την ολοκλήρωση της θρησκευτικής τελετής στην Κόρινθο, η πομπή θα κατευθυνθεί προς την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Χιλιομόδι Κορινθίας, όπου και θα λάβει χώρα η ταφή του.
Τις λεπτομέρειες σχετικά με την ημέρα, την ώρα και την τοποθεσία της κηδείας έκανε γνωστές με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο γιος του αείμνηστου πολιτικού, Χρήστος Ταγαράς.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.