Οινόφυτα: Υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος δούλευε ως σεκιούριτι στην εταιρεία της συζύγου του
Στο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου βρέθηκε και υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί ως Υποδιοικητής

Ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ και πιο συγκεκριμένα υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος συνελήφθη γιατί δούλευε ως σεκιούριτι σε εταιρεία-εργοστάσιο στα Οινόφυτα, όπου ιδιοκτήτρια φέρεται να είναι η σύζυγός του.
Μάλιστα οι συνάδελφοί του έπιασαν τον αστυνομικό επ’ αυτοφώρω και τού πέρασαν χειροπέδες τη στιγμή που εκτελούσε βάρδια ως σεκιούριτι στο εργοστάσιο, ενώ μάλιστα είχε μαζί του και υπηρεσιακό αυτοκίνητο.
Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος αξιωματικός συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (2/2/2025) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θήβας, ενόσω εκτελούσε χρέη σεκιούριτι σε εργοστάσιο στη βιομηχανική ζώνη Οινοφύτων, ενώ η ιδιοκτήτρια της εταιρείας που είχε αναλάβει την φύλαξη των εγκαταστάσεων του εργοστασίου, είναι η σύζυγός του.
Στο χώρο στάθμευσης του εργοστασίου, βρέθηκε και υπηρεσιακό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος που υπηρετεί ως Υποδιοικητής, και με το οποίο στη συνέχεια, μετά την βάρδια του στο εργοστάσιο, όπως σημειώνουν πηγές της αστυνομίας, θα πήγαινε σε μέτρα τάξης στη πόλη της Λιβαδειάς.
Ο αξιωματικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ θα συνεχιστεί η προανακριτική εξέταση.
Παράλληλα, ο 48χρονος υποδιοικητής αστυνομικού τμήματος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.