Πανελλήνιες 2024: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα – Δείτε τους βαθμούς στο κινητό

Η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr έχει ανοίξει από τις 17 Ιουνίου και θα παραμείνει ενεργή μέχρι αύριο, 25 Ιουνίου.

panelinies

Στις 28 Ιουνίου, μετά τη 1 το μεσημέρι, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων για εισαγωγή στα πανεπιστήμια που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες 2024.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους βαθμούς τους και μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλώσουν.

Η πλατφόρμα (smsresults.minedu.gov.gr) έχει ανοίξει από τις 17 Ιουνίου και θα παραμείνει ενεργή μέχρι αύριο, 25 Ιουνίου.

Πανελλήνιες 2024: Πώς θα δείτε τις βαθμολογίες στο κινητό

Η είσοδος στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Απαιτείται ο οκταψήφιος Κωδικός Υποψηφίου και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου.

Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να τον τροποποιήσουν. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η εισαγωγή μοναδικού κωδικού (One Time Password) που θα αποσταλεί στο κινητό που δηλώθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά με τα γνωστά από τα προηγούμενα χρόνια μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ στη διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν