Πάτρα: Διακοπή του Προαστιακού λόγω οχήματος πάνω στις γραμμές
Διεκόπη η κυκλοφορία στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας-Με λεωφορεία τα δρομολόγια-Τι αναφέρει η Hellenic Train
Από τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 14 Αυγούστου 2026, ο Προαστιακός διέκοψε την κυκλοφορία του στο τμήμα Πάτρα-Άγιος Ανδρέας, καθώς όχημα ακινητοποιήθηκε εντός της σιδηροδρομικής γραμμής.
Όπως ενημέρωσε η Hellenic Train, τα δρομολόγια στο συγκεκριμένο τμήμα δεν εκτελούνται προσωρινά με συρμούς.
Μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στον προαστιακό, τα δρομολόγια στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας – Πάτρα πραγματοποιούνται με λεωφορεία της Hellenic Train, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.
Η εταιρεία επισημαίνει ότι, εξαιτίας του περιστατικού, αναμένονται καθυστερήσεις, ενώ δεν αποκλείονται και τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των δρομολογίων έως ότου απομακρυνθεί το όχημα και καταστεί εκ νέου δυνατή η διέλευση των συρμών.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.