Πάτρα: Βόμβα Κατερινόπουλου – «Δεν εμπιστεύομαι κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών»

«Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι» τόνισε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από Πάτρα, για την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή της Πέμπτης «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχολίασε μία αναφορά του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού αναφορικά με τα ευρήματα του θανάτου της μικρής Ιριδας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης που έχει σε κάποια πρόσωπα από την Ασφάλεια Πατρών του έχει προκύψει από προσωπικούς λόγους, ενώ χαίρεται που την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών.


«Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών. Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που τη φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ο Πέτρος Κουσουλός, ανέφερε ότι το CD με τις φωτογραφίες των ευρημάτων της Ιριδας, ήταν κλειδωμένο σε συρτάρι στην ασφάλεια της Πάτρας.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν