Πέθανε ο Απόστολος Παπασλιώτης, Πρέσβης ε.τ. – Τα συλλυπητήρια του ΥΠΕΞ

Όπως επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών ο Απόστολος Παπασλιώτης υπηρέτησε την πατρίδα με εντιμότητα και πίστη στο καθήκον

Το υπουργείο Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) εκφράζει τη βαθιά θλίψη τουγια την απώλεια του Πρέσβεως ε.τ. Απόστολου Παπασλιώτη.

Ο Απόστολος Παπασλιώτης εισήλθε στη Διπλωματική Υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών το 1965. Κατά τη διάρκεια της θητείας του υπηρέτησε, μεταξύ άλλων, στο Τορόντο, το Πεκίνο και το Μιλάνο. Διετέλεσε Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα και την Οττάβα. Στην Κεντρική Υπηρεσία χρημάτισε Προσωπάρχης και Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Απόστολος Παπασλιώτης υπηρέτησε την πατρίδα με εντιμότητα και πίστη στο καθήκον. Διακρίθηκε για τη μεγαλοψυχία του και την αξιοπρέπειά του.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Ο Υπουργός Εξωτερικών, καθώς και σύσσωμη η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν