Ποιο εργοστάσιο καίγεται στην Κάτω Κηφισιά

Αναστάτωση επικρατεί στις γύρω περιοχές μετά από μήνυμα του 112 – Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

ποιο εργοστασιο καιγεται στην κηφισια, φωτια κατω κηφισια, κατω κηφισια φωτια σε εργοστασιο

Στις φλόγες παραδόθηκε εργοστάσιο μεγάλης εταιρείας, έπειτα από μεγάλη έκρηξη που προηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6/24 στην Κάτω Κηφισιά.

Πρόκειται για το εργοστάσιο της εταιρείας Pal, το οποίο κατασκευάζει σκεύη κουζίνας και μαγειρικής. Ανήκει στην Παλαμήδης ΑΕ, ιδιοκτησίας του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην υπουργού, Μίνας Γκάγκα.

Σύμφωνα με την περιγραφή:

«Η Pal είναι ένας αξιόπιστος παραγωγός και διανομέας υλικών συσκευασίας τροφίμων και συσκευασιών έτοιμων γευμάτων. Παρέχουμε υλικά συσκευασίας για βιομηχανίες τροφίμων, συσκευαστές και σουπερμάρκετ σε όλη την Ευρώπη. Από την ίδρυση της μητρικής μας εταιρείας το 1947, η οποία εξακολουθεί να είναι οικογενειακή επιχείρηση, επικεντρωθήκαμε στην παραγωγή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας. Οι σειρές προϊόντων μας περιλαμβάνουν σήμερα προιόντα από διογκωμένη πολυστερίνη και PET όπως δίσκους και περιέκτες τροφίμων. Προμηθεύουμε μεγάλες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και αναπτύσσουμε συνεχώς νέα προιόντα με προστιθέμενη αξία».
Σε βίντεο φαίνονται πυκνοί μαύροι καπνοί πάνω από το σημείο της έκρηξης. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο επιχειρούν έξι οχήματα με 18 πυροσβέστες. Πρόκειται για εργοστάσιο με τηγάνια στην θέση Πανόραμα σύμφωνα με πληροφορίες στο οποίο βρίσκονταν πλαστικά και φελιζόλ. 

Λόγω πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη σε εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής στη Κάτω Κηφισιά η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

  • – Στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας απο το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα
  • – Στην οδό Σένεκα
  • – Στην οδό Αιγιδών

Στους κατοίκους των γύρω περιοχών στάλθηκε μήνυμα από το 112:

Κηφισιά 112

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν