Ρόδος: Ανατροπή στην υπόθεση του τραγουδιστή – Απέσυρε τη μήνυση το θύμα

Η 32χρονη διατείνεται ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντας την προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού

Ρόδος - Τραγουδιστής

Ανατροπή φαίνεται πώς έχουμε στην υπόθεση του γνωστού τραγουδιστή στη Ρόδο, που συνελήφθη για επίθεση, έπειτα από καταγγελία 32χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του MEGA «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η σύζυγος του επιχειρηματία απέσυρε τη μήνυση, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Ρόδος: Το χρονικό του επεισοδίου σε μαγαζί που εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής

Όλα ξεκίνησαν περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στο νυχτερινό κατάστημα στο κέντρο της πόλεως Ρόδου, όπου διασκέδαζε η 32χρονη με τον σύζυγο της. Εκεί τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος απρόκλητα άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνην με τρόπο απαξιωτικό.

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα πέρασε από δίπλα της της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε και να την έπιασε από τα χέρια, στο ύψος των μπράτσων και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα.

Η 32χρονη διατείνεται ότι την χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντας την προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού, καθώς και ο σύζυγος της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε. Τότε ο τραγουδιστής άρχισε να βρίζει και τους δύο και αποχώρησαν από το κατάστημα, με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν