Ρόδος: Επιβεβαιώνει τον βιασμό της 8χρονης ο ιατροδικαστής- Άγνωστος παραμένει ο δράστης

Τα αδέρφια του άτυχου κοριτσιού δεν έχουν βιαστεί – Φρίκη προκαλεί η υπόθεση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από τη σεξουαλική κακοποίηση ενός οχτάχρονου κοριτσιού, την οποία άτομο από το φιλικό περιβάλλον της οικογενείας κατήγγειλε στην Εισαγγελία του νησιού.

Το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, είναι το τρίτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, ενώ τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι ηλικίας 12, 11 και ενός έτους μωρό.

Σύμφωνα με τους παππούδες του θύματος, οι οποίοι μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά, το οχτάχρονο παιδί είχε μια παράξενη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τους είχε προβληματίσει αρκετά. Όπως χαρακτηριστικά λένε στο protothema.gr, έμαθαν για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής τους, όταν ήρθε η Αστυνομία στο σπίτι, προκειμένου να πάρει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει στο Ίδρυμα του νησιού, για να εξεταστεί.

«Εμείς τα μεγαλώνουμε και δεν αντέχω αυτό που έχει γίνει, μου την πήραν και μου την πήγαν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει. Η κόρη μου έχει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Τα πλένω, τα μαγειρεύω και τα φροντίζω. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, πώς έγινε και ποιος ήταν δεν ξέρω» είπε ο παππούς, μιλώντας στο protothema.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τέσσερα παιδιά της, η μητέρα του θύματος, τα έχει κάνει με διαφορετικούς άντρες. Συγκεκριμένα, τα δύο της πρώτα κορίτσια 12 και 11 ετών τα έχει με τον πρώτο της σύντροφο, το θύμα 8 ετών το έχει με τον δεύτερο σύντροφο, με τον οποίο βρίσκονται σε διάσταση και δεν της δίνει διαζύγιο, ενώ με έναν τρίτο έχει το τελευταίο της παιδί, ηλικίας μόλις ενός έτους.

Οι παππούδες της 8χρονης τόνισαν ότι η κόρη τους είναι ένα παράξενο παιδί, με περίεργες σκέψεις και προτιμήσεις και πρόσθεσαν πως θέλει να πάρει διαζύγιο από τον πρώην άντρα της και πατέρα της 8χρονης, προκειμένου να προχωρήσει τη ζωή της.

«Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια και λείπει πολύ καιρό και μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν της δίνει διαζύγιο αυτός γιατί την θέλει ακόμα αλλά αυτή έχει μπλέξει με κάποιον άλλον. Η κόρη μου έμενε πάνω από μας στο σπίτι και εμείς από κάτω, είναι παράξενο παιδί και δεν ξέρω τι να κάνω, με έχει καλά ο Θεός για να τα μεγαλώσω αυτά τα παιδιά» είπε ο παππούςτου 8χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ο εισαγγελέας Ανηλίκων διέταξε την έρευνα μετά από καταγγελία πολίτη για τον βιασμό παρά φύσιν του μικρού κοριτσιού. Οι άντρες της ασυνομίας αμέσως έσπευσαν και πήραν το παιδί από το σπίτι του, μεταφέροντάς το στο Ίδρυμα και στο νοσοκομείο για τις προβλεπόμενες εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο οποίος εξέτασε την 8χρονη και τις αδελφές της, διαπίστωσε πως το κοριτσάκι έφερε θετικά ευρήματα βιασμού, ενώ οι αδερφές της δεν έχουν υποστεί κάποια σεξουαλική κακοποίηση, γεγονός που τον προβληματίζει, όπως λέει στο protothema.gr

«Μετά από εξέταση που έκανα ο ίδιος στην μικρή 8χρονη διαπίστωσα θετικά ευρήματα βιασμού και βάσει αυτών θα προχωρήσουν και οι έρευνες. Ακόμα η Αστυνομία δεν γνωρίζει τον δράστη αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα οποία θα απαντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρέτσος στο protothema.gr.

Πηγή: Protothema.gr

Ίσως σας ενδιαφέρουν