Ρόδος: Τίμησαν ζευγάρι Βρετανών που έχει πάει στο νησί πάνω από 100 φορές!
Το ζευγάρι έχει αποφασίσει πλέον να αγοράσει σπίτι στη Ρόδο αφού έρχεται τόσο συχνά
Ο Δήμος Ρόδου τίμησε με πλατινένια πλακέτα ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών που έχει επισκεφθεί το νησί της Ρόδου πάνω από 100 φορές.
Το ζεύγος Alexander και Gail Conn επισκέπτεται τη Ρόδο από τη δεκαετία του ’90, 4-5 φορές τον χρόνο, λατρεύει κυριολεκτικά το νησί κι έχει αποκτήσει φίλους ζωής, όπως ο επιχειρηματίας Μιχάλης Διάκουλας που το συνόδευε στην τελετή απονομής. Το ζευγάρι διαμένει πάντα στο ίδιο ξενοδοχείο στη Λίνδο ενώ έχει αποφασίσει πλέον να αγοράσει σπίτι στη Ρόδο αφού έρχεται τόσο συχνά.
«Η Ρόδος είναι η επιλογή της καρδιάς και της ψυχής μας και αυτή τη Ρόδο θέλουμε να δείξουμε στους συμπατριώτες μας. Αυτή τη Ρόδο μάθαμε να αγαπάμε και να θαυμάζουμε, αυτή τη μοναδική ροδίτικη φιλοξενία» τόνισαν ο Alexander και η Gail Conn στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργο Τόππο, τον οποίο και ευχαρίστησαν για την εξαιρετική τιμή στο πρόσωπο τους.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.