Σάμος: Αγωνία για τον Ολλανδό τουρίστα – Αγνοείται από την Κυριακή

Στις έρευνες συμμετέχουν drones, ελικόπτερο και σκύλος

τουρίστα

Αγωνία για τον εντοπισμό του Ολλανδού τουρίστα στη Σάμο, ο οποίος χάθηκε στις 9 Ιουνίου, ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία.

Ο Ολλανδός τουρίστας, σύμφωνα με το samosvoice, αγνοείται από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής. Εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία ανάμεσα στις περιοχές Λιμνιώνας και Κλήμα, νοτιοδυτικά του νησιού, ωστόσο δεν επέστρεψε και δηλώθηκε η εξαφάνισή του.

Η ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι ο Ολλανδός έχει χάσει τον προσανατολισμό του, σε μονοπάτι στην περιοχή Λιμνιώνας-Αγ.Νικόλαος-Μ.Πούντα-Κλήμα και πως τελευταίο στίγμα εν ζωή δόθηκε στις 14:00 στη ίδια περιοχή.

Συμμετέχουν drones, ελικόπτερο και σκύλος στις έρευνες -Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης θα συνεχιστούν

Το samosvoice μεταδίδει ότι από χθες, Τρίτη, έχουν διευρυνθεί οι έρευνες, με χρήση διασωστικού σκάφους για να ερευνηθεί η ακτογραμμή, αλλά και με συνδρομή ελικοπτέρου. Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν drones, ενώ συμμετέχει και ο διασωστικό σκύλος Speedy.

Ως τώρα, δεν έχουν βρεθεί ίχνη του Ολλανδού τουρίστα, αναφέρει η ίδια πηγή και προσθέτει ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχει πέσει στη θάλασσα. Σύμφωνα με το samosvoice, που επικαλείται δήλωση του επικεφαλής της ΕΟΔ Σάμου, οι έρευνες, βάσει πρωτοκόλλου, θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Τετάρτης.

τουρίστα

τουρίστα

τουρίστα

τουρίστα

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν