Θρίλερ με τη σορό στον Σχοινιά-Μυστήριο με την αιτία θανάτου λόγω προχωρημένης σήψης

Όπως προέκυψε από την εξέταση της σορού, ο άνδρας ήταν σκουρόχρωμος ενώ αυτό που στην αρχή φαινόταν στο πόδι του ως τατουάζ ήταν σημάδι

Σχοινιάς: Το μεσημέρι της Τρίτης, 4-6-2024, ολοκληρώθηκε  η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άνδρα που βρέθηκε κοντά στην ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιτία θανάτου δεν κατέστη δυνατό να προσδιοριστεί λόγω προχωρημένης σήψης.

Παράλληλα, όπως προέκυψε από την εξέταση της σορού, ο άνδρας ήταν σκουρόχρωμος ενώ αυτό που στην αρχή φαινόταν στο πόδι του ως τατουάζ ήταν τελικά το σημάδι από το σχοινί στο οποίο ήταν δεμένο ένα βαρίδι βάρους περίπου εννέα κιλών.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν από μερικές ημέρες, αυτόπτης μάρτυρας που είχε δει τη σορό να επιπλέει στη θάλασσα του Σχοινιά περιέγραψε σε τηλεοπτικό σταθμό πως «ήταν ένα πτώμα το οποίο μετά το βγάλαμε έξω. Κάποιος δύτης πήγε, όταν ήρθε η αστυνομία και τα ασθενοφόρα. Πήγε κάποιος δύτης, το τράβηξε έξω, ένα εντελώς παραμορφωμένο πτώμα, φουσκωμένο. Δεν ήταν καλό θέαμα».

Αξίζει να επισημανθεί ότι τη σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό το οποίο έσπευσε στην περιοχή.

Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Σωτηρία».

Ίσως σας ενδιαφέρουν