Σε διαθεσιμότητα οι δύο ειδικοί φρουροί που κατηγορούνται για το βιασμό 19χρονης

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι οδηγήθηκε σε δωμάτιο του τμήματος από τους δύο αστυνομικούς και βιάστηκε.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν, οι δύο ειδικοί φρουροί, μετά την ποινική δίωξη για βιασμό που τους ασκήθηκε, μετά την καταγγελία 19χρονης ότι τη βίασαν στο Α.Τ. Ομονοίας.

Εκτός της κατηγορίας του βιασμού, οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συνελήφθησαν, φέρονται επιπλέον να έχουν βιντεοσκοπήσει τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι υπήρξε συναίνεση της καταγγέλλουσας.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «σχετικά με σύλληψη δύο Ειδικών Φρουρών για βιασμό 19χρονης ημεδαπής, ανακοινώνεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος τους, ενώ παράλληλα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Πειστήρια, βιολογικό υλικό και ρουχισμός της καταγγέλλουσας έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση. Αμέσως μετά την καταγγελία της κοπέλας στις 12 Οκτωβρίου, ξεκίνησε έρευνα από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων».

Το χρονικό

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι οδηγήθηκε σε δωμάτιο του τμήματος από τους δύο αστυνομικούς και βιάστηκε.

Από την πλευρά τους, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως, μετά τη λήξη της βάρδιας τους, εμφανίστηκε η ίδια στο αστυνομικό τμήμα και ένας από τους αστυνομικούς έκλεισε ραντεβού μαζί της. Κι ενώ πήγαιναν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι, έγινε η ερωτική πράξη εντός του οχήματος με έναν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα, επικαλούνται στοιχεία από τις κάμερες.

Ίσως σας ενδιαφέρουν