Σφραγίζεται το σπίτι της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου – Με εξώδικο ζητούνται τα κλειδιά από Ρούλα και Μάνο

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του ακινήτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Σήμερα, το Ειρηνοδικείο Πατρών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, ενώ αποφασίστηκε και η σφράγιση του σπιτιού της, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες που επικαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην οδό Μπιζανίου και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της κατοικίας.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Η αίτηση συζητήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο, δικηγόρος της πλευράς Κούτρα μπήκε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου και, όπως ισχυρίζονται, πήρε προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με τη μητέρα της και συγγενικά πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί όπως ανέφεραν, ο ένας εκ των δικηγόρων, που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

Γι’ αυτόν τον λόγο αυτό κατέθεσαν μηνύσεις τόσο η οικογένεια Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ποια είναι η διαδικασία σφράγισης
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.news, η απόφαση ορίζει συμβολαιογράφο, ο οποίος είναι ο αρμόδιος για τη διαδικασία της σφράγισης του σπιτιού.

Εφ’όσον ο συμβολαιογράφος το επιλέξει, μπορεί στη διαδικασία της σφράγισης να κληθεί και να παρίσταται αστυνομικός. Μέχρι στιγμής, πάντως, παραμένει άγνωστο, εάν αυτό θα συμβεί.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν