Σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο: Απεγκλωβίστηκε 30χρονος – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Ρέθυμνο, όταν ένας 30χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του
Σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/10) στο Ρέθυμνο, όταν ένας 30χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματός του.
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το flashnews.gr, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, εγκλωβίζοντας τον οδηγό. Στο σημείο έσπευσε ομάδα της Πυροσβεστικής με τέσσερις πυροσβέστες και δύο οχήματα, οι οποίοι με χρήση διασωστικής σειράς κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον τραυματία και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.
Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνης για περαιτέρω περίθαλψη.
Tο tweet της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό στο Ρέθυμνο:
Με χρήση #διασωστικής σειράς απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος άνδρας από ΕΙΧ όχημα συνέπεια τροχαίου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνης. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) October 20, 2025