Συλλαλητήριο αγροτών: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Όλα τα μέτρα

Σε εφαρμογή έχουν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε εξέλιξη βρίσκεται το αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και σε ισχύ βρίσκονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τρακτέρ και τα αγροτικά βρίσκονται μπροστά από τη Βουλή ενώ στους γύρω δρόμους η κυκλοφορία μπορεί να διεξαχθεί.

Ειδικότερα, κλειστή παραμένει η Πανεπιστημίου μέχρι Αμερικής, κλειστή η βασιλίσσης Σοφίας μέχρι το Σύνταγμα, ενώ η Ακαδημίας βγαίνει κανονικά προς βασιλίσσης Σοφίας.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχει προγραμματιστεί να αποχωρήσουν οι αγρότες περίπου στις 10-11 το πρωί της Τετάρτης.

Ανοιχτή είναι η Σταδίου και Ακαδημίας, ενώ κλειστή η Αμαλίας από Φιλελλήνων.

Παραμένει σε διακοπή η κυκλοφορία στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, από το ύψος της οδού Αθανάσιου Διάκου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος των λουλουδάδικων.

Εξακολουθούν να ισχύουν τα παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

– Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

– Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.

– Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν