Συνελήφθη στην Κάρυστο ο σύζυγος της 52χρονης που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό

Αρχικά, είχε υποστηριχθεί ότι η γυναίκα είχε χτυπήσει από πτώση, αλλά αποδείχθηκε πως έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Κάρυστο
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου (01/02) ο 65χρονος σύζυγος της 52χρονης από την Κάρυστο, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, καθώς ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη γυναίκα, έκρινε πως τα βαριά τραύματά της δεν «έδειχναν» πως προέρχονται από πτώση, όπως είχε υποστηρίξει η κόρη της.

Υπενθυμίζεται ότι η 52χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Καρύστου από τον 65χρονο σύζυγό της, ο οποίος ανέφερε ότι τραυματίστηκε μόνη της, ενώ έκανε εξωτερικές εργασίες. Κρίθηκε, όμως, απαραίτητη η μεταφορά της στον «Ευαγγελισμό» στην Αθήνα, λόγω της κλινικής της εικόνας.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης