Τανάγρα: Αναβάλλεται η κηδεία του σμηναγού Δημήτρη Πέτρου – Δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση της σορού
Η κηδεία θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη (08.09.2026) κηδεία του 37χρονου σμηναγού Δημήτρη Πέτρου, ενός εκ των δύο νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με το Phantom κατά τη διάρκεια του Athens Flying Week στην Τανάγρα, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.
Η εξόδιος ακολουθία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στα Ιωάννινα. Ωστόσο, η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών των δύο αεροπόρων, του Δημήτρη Πέτρου και του 40χρονου Ιωάννη Μπλέσια, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η κηδεία να μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων, Νίκο Βαΐτση, η αναβολή οφείλεται σε διαδικαστικές εκκρεμότητες που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη. Για την ταυτοποίηση της σορού του Δημήτρη Πέτρου έχει ήδη ληφθεί δείγμα DNA από τον πατέρα του.
Στις Ένοπλες Δυνάμεις έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος στη μνήμη των δύο αεροπόρων που σκοτώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.