Τελικός Conference League: Διαπιστεύσεις για κατοίκους 13 οδών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας μοιράζουν έγγραφο , ενημερώνοντας τους πολίτες της περιοχής για το πώς θα κινούνται την ημέρα του Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Conference League

Οι κάτοικοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας θα μπορέσουν, έχοντας τις απαραίτητες διαπιστεύσεις στα χέρια, να βγουν από το σπίτι τους, να κυκλοφορήσουν και να επιστρέψουν και πάλι σε αυτά χωρίς να τους εμποδίσει κανείς, στις 29 Μαΐου όταν οι δρόμοι θα είναι αποκλεισμένοι για τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.

«Θα σας πάρουν τηλέφωνο από την UEFA και θα σας στείλουν διαπίστευση για να μπορείτε να κυκλοφορείτε την ημέρα εκείνη»,΄ γνωστοποιούν οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι μοιράζουν πόρτα – πόρτα ένα έγγραφο με το οποίο ενημερώνουν τους πολίτες της περιοχής για τις διαπιστεύσεις τους και τους καλούν να επικοινωνήσουν με το δήμο για περισσότερες οδηγίες.

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι πολύ αυστηρές σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου με τα μέτρα της ΕΛΑΣ να περιλαμβάνουν απαγόρευση στάθμευσης και προσέγγισης χώρου». Επίσης ενημερώνουν τους κατοίκους ότι «θα εκδοθούν και θα τους παρασχεθούν επίσημες διαπιστεύσεις».

Το έγγραφο το οποίο μοιράζεται:

Στο έγγραφο δεν αναφέρεται η προέλευση των διαπιστεύσεων.

Ωστόσο, κατά την  προφορική ενημέρωση,  όμως λένε οι υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας, θα είναι από την Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA).

Υπενθυμίζεται, ότι ο ητελικός του Europa Conference League, Ολυμπιακός-Φιορεντίνα, θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Αrena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν