Θανάσης Βέγγος: 13 χρόνια μετά το θάνατό του λύθηκε το μυστήριο με τη σορό του

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του» είπε ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος

veggos

13 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή, το μυστήριο γύρω από την σορό του λύνει ο αδερφικός του φίλος, Γιώργος Σταυρόπουλος…

Ο μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2011 και στο λαϊκό προσκύνημα πλήθος κόσμου πήγε για να αποτίσει φόρο τιμής, ωστόσο στη συνέχεια η σορός έφυγε με τη νεκροφόρα προς άγνωστη κατεύθυνση και όλα αυτά τα χρόνια πολλοί μιλούσαν για διάφορους τόπους που είχε εκφράσει ο ίδιος πως θέλει να ταφεί.

Όπως αποκάλυψε όμως ο ηθοποιός και καλός του φίλος, Γιώργος Σταυρόπουλος που μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα, ο «καλός μας άνθρωπος» δεν ετάφη ποτέ, αλλά αποτεφρώθηκε!

«Είναι ένα μεγάλο μυστικό το οποίο γνωρίζουμε μόνο εγώ και η οικογένειά του. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο ηθοποιός Γιώργος Σταυρόπουλος.

Αφού ο Νίκος Νικόλιζας του ανέφερε διάφορες τοποθεσίες χωρίς ο ίδιος ο ηθοποιός να μιλάει καθόλου, του είπε για αποτέφρωση με την απάντησή του να είναι σχεδόν καταφατική. «Συ είπας», είπε ο Γιώργος Σταυρόπουλος στον Νίκο Νικόλιζα, κάνοντας έτσι γνωστό ότι αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Θανάση Βέγγου…

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πού έριξαν την τέφρα του, ο Γιώργος Σταυρόπουλος απάντησε: «Την έχουν τα παιδιά του στο σπίτι».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν