Θεσσαλία: Απειλούσε σύζυγο και παιδί με καραμπίνα – «Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω»

Ο βάναυσος σύζυγος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

Καραμπίνα

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα μαζί με το μικρό παιδί της στο χωριό Ριζόμυλος, στην Θεσσαλία, όταν επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος ο σύζυγός της, την ξυλοκόπησε και την απείλησε με καραμπίνα.

Το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο όταν, όπως αναφέρει το gegonotanews, ο σύζυγος, αλβανικής καταγωγής, μπήκε μέσα στο σπίτι, της είπε «αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω» και την σημάδευε, ενώ έστρεψε το όπλο και προς το τρομοκρατημένο παιδί.

Θεσσαλία: Την τραυμάτισε και απειλούσε με όπλο το παιδί

Ο ίδιος επιτέθηκε στην γυναίκα, την τραυμάτισε με μπουνιές και κλωτσιές στο μάτι και τα χείλη και απειλούσε με όπλο το παιδί του για να μην πάρει το μέρος της μητέρας του. Η γυναίκα άρπαξε το παιδί, ξέφυγε από τα χέρια του και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο σύζυγός της συνελήφθη και κρατήθηκε, ενώ αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή, απειλή σε ανήλικο τέκνο, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή κυνηγετικού όπλου και πυρομαχικών.

Θεσσαλία: Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, έχοντας δίπλα την σύζυγό του, ενώ το παιδί τους ήταν μαζί με τον παππού έξω από τα δικαστήρια. Ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα Τρίτη 11/6, στις 12:30 το μεσημέρι και δικηγόρο θα του ορίσει το δικαστήριο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν