Θεσσαλονίκη: Έγινε στάχτη ο Κωνσταντής

Το πλοίο καταστράφηκε ολοσχερώς απο φωτιά που ξέσπασε στο καρνάγιο

Το Καραβάκι Κωσταντής , ξεκίνησε να σαλπάρει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το Λευκό Πύργο προς την Περαία και τους Νέους Επιβάτες, το 2017.

Από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, το καραβάκι πραγματοποιεί δρομολόγια που συνδέουν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και το Λευκό Πύργο με τις βραβευμένες με τη «Γαλάζια Σημαία» παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Παράλληλα δίνουν την ευκαιρία τους επιβάτες του να απολαύσουν τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης από μια άλλη οπτική γωνιά, μέσα από μια θαλάσσια διαδρομή.

Πλέον ο Κωνσταντής δεν θα πραγματοποιησει άλλο δρομολόγιο. Τα ξημερώματα της Τρίτης, στο καρνάγιο στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο πλοίο που έκανε το καλοκαίρι τα δρομολόγια από τον Θερμαϊκό μέχρι την Περαία, ξέσπασε φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Στο σημείο κάηκαν δύο σκάφη μεταξύ αυτών και ο «Κωνσταντής». Στο σημείο έσπευσαν από το βράδυ, ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ πυροσβέστες βρέθηκαν στα απέναντι πλοία, προκειμένου να ρίχνουν νερό στον «Κωνσταντή».

Το πλοίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διερευνώνται.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο βρισκόταν στο καρνάγιο, καθώς πραγματοποιούσε δρομολόγια μόνο το καλοκαίρι, και τα δρομολόγιά του είχαν σταματή

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν