Θεσσαλονίκη: Νεκρός 33χρονος μετά από πτώση από ταράτσα πολυκατοικίας
Θανατηφόρο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένας άνδρας 33 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Θανατηφόρο συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ένας άνδρας 33 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, ύστερα από πτώση από την ταράτσα πολυκατοικίας, με τις Αρχές να εξετάζουν τις συνθήκες του συμβάντος.
Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 00:30, σύμφωνα με το thestival.gr, όταν ο άτυχος άνδρας κατέληξε σε πεζοδρόμιο κεντρικού δρόμου της πόλης, όπου και εντοπίστηκε νεκρός.
Με βάση τα έως τώρα δεδομένα της έρευνας, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.