Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία με θύματα τους γονείς του

Ο κατηγορούμενος – χρήστης ναρκωτικών ουσιών – επιτέθηκε στους γονείς του και τους κλείδωσε έξω από το σπίτι

Ένας 47χρονος άνδρας πήρε το  δρόμο για τη φυλακή, γιατί το μεσημέρι της Τετάρτης, επιτέθηκε στους γονείς του και τους κλείδωσε έξω από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος της 56χρονης μητέρας και του 73χρονου πατέρα του και του επιβλήθηκε  ποινή φυλάκισης 18 μηνών.

Οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι ο καταδικασθείς θα πρέπει να εκτίσει τους έξι μήνες και η υπόλοιπη ποινή του να ανασταλεί επί τριετία και έτσι οδηγείται στη φυλακή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 47χρονος, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, μετέβη στο σπίτι της οικογένειάς του και αφού διαπληκτίστηκε λεκτικά με την μητέρα του, στην συνέχεια της επιτέθηκε. Αρχικά την έσπρωξε από την πλάτη με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα την χτύπησε με σφαλιάρες στο πρόσωπο. Ο πατέρας του κατηγορούμενου μπήκε στη μέση για να τον σταματήσει και δέχθηκε επίθεση και ο ίδιος.

Οι γονείς του 47χρονου βγήκαν από το σπίτι για να καλέσουν την αστυνομία και τότε εκείνος κλείδωσε την πόρτα και φώναζε ότι είναι δικό του το σπίτι, χωρίς να τους επιτρέπει την πρόσβαση.

«Δε μένω μαζί τους, πηγαίνω ανά δύο – τρεις εβδομάδες στο σπίτι. Δε σήκωσα, χέρι, είναι όλα ψέματα όσα λένε γιατί δεν παραδέχονται ότι το σπίτι είναι δικό μου», είπε στην απολογία του.

Ο κατηγορούμενος που δεν έπεισε τους δικαστές, πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Ίσως σας ενδιαφέρουν