Θρακομακεδόνες: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση

Ο 45χρονος δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος-Οι αδίστακτοι εκτελεστές μέσα στο σκουρόχρωμο SUV εξαφανίστηκαν

εκτελεση στους θρακομακεδονες, εκτελεση θρακομακεδονες, εκτέλεση θρακομακεδόνες

Εκτέλεση στους Θρακομακεδόνες: Εικόνες σοκ λίγο μετά τη δολοφονία του 47χρονου στους Θρακομακεδόνες, το μεσημέρι της Κυριακής (15/12), έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA, μέσα από ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Είναι η στιγμή που ο 47χρονος μόλις έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και έχει πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Μαζί του και ο 44χρονος φίλος του, που τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Οι αδίστακτοι εκτελεστές μέσα στο σκουρόχρωμο SUV αναπτύσσουν ταχύτητα και εξαφανίζονται από την περιοχή.

Μέσα σε λίγα λεπτά ολόκληρο το τετράγωνο αποκλείεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.



Λαθρεμπόριο καυσίμων και «Greek Mafia» πίσω από την εκτέλεση

Την ίδια στιγμή, το λαθρεμπόριο καυσίμων και η «Greek Mafia» φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από την εκτέλεση στους Θρακομακεδόνες.

Πιο συγκεκριμένα, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι το προφίλ του άνδρα που έπεσε νεκρός αλλά και του τραυματία που δίνει μάχη για τη ζωή του από τη μαφιόζικη εκτέλεση.

Όπως αναφέρθηκε στο MEGA και στην εκπομπή «LIVE NEWS», στην αρχή η Αστυνομία εκτιμούσε πως στόχος της επίθεσης ήταν ο 47χρονος που έπεσε νεκρός.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι αλλάζει καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στόχος ενδέχεται να ήταν ο 44χρονος που τραυματίστηκε.

Ποιος είναι ο 44χρονος-στόχος που τραυματίστηκε σοβαρά

Όπως διαπιστώνεται, ο 44χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα με ψεύτικα στοιχεία καθώς κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί στην χώρα μας.

Συγκεκριμένα, είχε κατηγορηθεί πως το 2011 είχε προχωρήσει σε μεγάλη ληστεία στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας με λεία 405.000 ευρώ ενώ μάλιστα είχε κρατήσει ακόμα και δικηγόρους ομήρους.

Τότε είχε κατηγορηθεί και για άλλες ληστείες και είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη.

Έμεινε στη φυλακή για κάποια χρόνια και στη συνέχεια όταν αποφυλακίστηκε ζητήθηκε η απέλασή του.

Έφυγε από την Ελλάδα, πήγε στην Αλβανία για μερικά χρόνια και στη συνέχεια έμεινε στο Ντουμπάι.

Στις 9 Δεκεμβρίου επέστρεψε στους Θρακομακεδόνες με ψεύτικα στοιχεία και λίγες μέρες αργότερα έχασε τη ζωή του στην επίθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομία έχει κάποια πρώτα στοιχεία για τους δράστες.

Εκτιμά πως πρόκειται για άτομα από την Αλβανία, ενώ συνδυάζουν την επίθεση με εκείνη του 32χρονου στον Βύρωνα.

Τότε, ο 32χρονος είχε έρθει και εκείνος από το Ντουμπάι για να δει την οικογένειά του και του είχαν στήσει καρτέρι με σκοπό να τον δολοφονήσουν.



Ίσως σας ενδιαφέρουν